Tuinaanleg – Totaalprojecten

januari en februari 2014 054

DSC02183 (2)

Uw tuin aanleggen

Om een tuin aan te leggen en om te toveren tot een droomtuin, daar heeft men een idee, een visie en hopen geduld voor nodig. Wanneer u daarnaast de hulp krijgt van een professional van tuinen Tijs Crombez, dan heeft u een duidelijke garantie op succes!
Het planten van planten, bomen en bloemen dient te gebeuren na een duidelijk ontwerp waarin steeds rekening worden gehouden met borders en verhardingen. De plaatsing van een verharding, een terras of border kan voor een duidelijke en verzorgde aflijning zorgen.
Men dient dus met heel wat zaken rekening te houden

  • planten, bloemen, bomen,…
  • borders, verhardingen,…
  • vijver,…
  • seizoenen
  • onderhoud

Wij staan u met raad en daad bij om u hiermee te begeleiden.

Bekijk onze werkwijze

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *